LUONTOMATKAILU

NaturEffect on 2018 perustettu luontomatkailuyritys Kemiönsaarella Saaristomerellä. Tavoitteenamme on olla Saaristomeren laadukkain ja ympäristövastuullisin luontomatkailuyritys. Elämyksellisyys, merkityksellisyys sekä ympäristövastuullisuus ovat yrityksemme arvoja ja toimintamme perustoja.

Päätuotteemme on Skytent Ecocamp - Tentsile Experience Camp. Skytent Ecocampeja on yhteensä kolmessa erilaisessa paikassa ruukkikylältä kartanoihin ja Saaristomeren erämaiseen rauhaan.

Lisäksi järjestämme retkiä ja luonto-opastuksia Saaristomeren kansallispuistossa ja muualla Kemiönsaarella. Tarjoamme myös retkeilyväline- ja pyörävuokrausta, ympäristökasvatuspalveluita ja ympäristöalan koulutuksia ja konsultointia.

Skytent Ecocamp - Tentsile Experience Camp on elämyksellistä ja ekologista luontomatkailumajoitusta, telttamajoitusta korkealla laadulla. Puihin kiinnitettävät leijuvat Tentsile-teltat maailman kauneimmassa saaristossa kaukana valo- ja äänisaasteesta ovat elämys kenelle tahansa. Skytent on kokonaisuus, jossa on valmiina kaikki tarpeellinen asiakkaalle ja aina hieman ekstraakin.

Vuonna 2020 pyrimme laajentamaan toimintaamme Saaristomereltä Merenkurkun saaristoon Unescon Maailman luonnonperintökohteeseen. Tähtäimessämme on tulla Suomessa vastuulliseksi suunnannäyttäjäksi ympäristövastuulliselle matkailulle, ekoturismille, joka on matkailunalalla maailmanlaajuisesti nopeimmin kasvavia.

MUU TOIMINTA

Tarjoamme myös kulttuuripalveluiden ja -tapahtumien tuotantoa ja koordinointia sekä toteutamme draamamentelmien ja teatteri-ilmaisun ohjausta ja koulutusta.

Keskeistä toimintaa luonto- ja elämysmatkailun ohella on julkishallinnon konsultointi organisaatioiden kehittämisessä, johtamisessa ja viestinnässä.

Yhtiö tekee myös asuntojen pienimuotoiset korjauksia ja saneerauksia.

LASKUTUSTIEDOT

NaturEffect OY
Y-tunnus: 2880374-5
Metsäkodintie 5 as. 3
25900 Taalintehdas
info@natureffect.fi