Siirry sisältöön
Sebbholmen Tentsile Somateria
Alkaen 110,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Kauppias

Rosalan Viikinkikeskusinfo@rosala.fi+358 40 218 2960Y-tunnus:2167549-6Kauppiaan ehdot
Sebbholmen EcoCampLemmikit sallittu

Sebbholmen EcoCamp

Sebbholmen tarjoaa luonnonläheistä mökki- ja puutelttamajoitusta kauniilla Rosalan saarella, Turunmaan saaristossa. Kulje peurapolkuja pitkin vanhojen mäntyjen alla ja hengitä metsän puhdasta hyväntuoksuista ilmaa. Puiden lomitse välkkyvän meren ranta kutsuu sinua. Voit käydä uimassa, melomassa tai vaikkapa soutuveneellä onkimassa. Puuhun ripustetussa Tentsile-teltassa nukahdat tuulen huminaan ja heräät aamulla upeaan metsämaisemaan.

Tentsile-majoitus

Sebbholmenin Tentsile-teltat ovat sopivia kolmelle henkilölle. Teltta on valmiiksi pystytetty ja yöpymistä varten tarvittavat varusteet, eli makuupussi, makuupussilakana, tyyny ja makuualusta, odottavat sinua teltassa. Alueella on yhteinen grillipaikka ja ulkohuussi sekä rantasauna. Saunavuorot ovat maksullisia.

Vastaanotto sijaitsee Rosalan Viikinkikeskuksessa, ja saat teltan käyttöösi klo 15.00 alkaen. Teltan luovutus on klo 12.00 mennessä. Otathan hyvissä ajoin yhteyttä meihin saapumisajan sopimiseksi, jos vastaanotto ei ole avoinna suunnittelemaasi saapumisaikaan.

Teltan perushinta on 110,00 euroa / vuorokausi sisältäen majoituksen yhdelle henkilölle. Viikkovuokran perushinta on 450,00 euroa.

Säävaraus. Myrskyllä/ukkosella voimme sen hetkisten varaustilanteiden puitteissa järjestää muun majoituksen Rosalassa.

Sijainti

Sebbholmen EcoCamp sijaitsee Rosalan saarella Kemiönsaaren kunnassa, Saaristomeren kansallispuiston läheisyydessä ja kivenheiton päässä viikinkiajalta peräisin olevasta kalastajakylä Rosalasta. Kasnäsista kulkevan maksuttoman yhteysalus M/S Auroran aikataulu löytyy täältä tai tietoa vieraslaitureista täältä. Sebbholmeniin voit saapua totta kai myös esimerkiksi pyöräillen tai meloen.

Läheisessä Viikinkikeskuksessa on mahdollista nauttia kesäaikaan aamiaistalounasta ja illallista. Siellä voit myös tutustua viikinkiajasta kertoviin näyttelyihin ja kokeilla erilaisia viikinkiaktiviteetteja. Rosalasta voit tehdä kesällä esimerkiksi päiväretken Bengtskärin majakalle. Löydät tietoa Hiittisten ja Rosalan saarten palveluista Kyläpolku-esitteestä, ja vinkkejä koko seudun tarjonnasta Visit Kemiönsaari-matkailuoppaasta.