SKYTENT ECOCAMP - Tentsile Experience Camp on elämyksellinen ja ympäristövastuullinen miljoonan tähden elämysmajoitus leijuvissa Tentsile-teltoissa. Matalan kynnyksen majoitusta korkealla laadulla Saaristomerellä hyvien palvelujen läheisyydessä. Skytent Ecocamp on kokonaisuus, jossa on kaikki tarpeellinen valmiina asiakkaalle ja aina vähän ekstraakin ikimuistoiselle luontoelämykselle.

Varaa elämäsi elämyksellisin majoitus Kemiönsaarelta NaturEffectiltä!

Från 100,00 €

Skytent Ecocamp Taalintehdas

Ympäristövastuullista ja elämyksellistä telttamajoitusta Taalintehtaan ruukkikylän kupeessa.

Från 100,00 €

Varaa
Från 110,00 €

Skytent Ecocamp Kasnäs

Ympäristövastuullista elämysmajoitusta vireässä saariston solmukohdassa

Från 110,00 €

Varaa
Från 110,00 €

Skytent Ecocamp Rosala

Environmental responsible experience in the outer Archipelago, Rosala island

Från 110,00 €

Varaa
Från 140,00 €

Skytent Ecocamp Högsåra

Tentsile Experience Camp Högsåra  on ympäristövastuullista ja elämysmajoitusta sykähdyttävässä Saaristomeren kansallispuistossa.

Från 140,00 €

Osta

Pyöräily on varmasti paras tapa kokea Kemiönsaaret (melomisen ohella). Vuokraa pyörä NaturEffectiltä ja koe huikea pyöräilyreitistö Rannikkoreitti (rannikkoreitti.fi). NaturEffect tarjoaa myös pyöräilyopastuksia, joilla pääset oppaan kanssa näkemään Kemiönsaarten salaiset helmet.

Från 25,00 €

Vuokrapyörä

Laadukkaat vuokrapyörät lyhempään ja pidempään käyttöön. Pyöräily on varmasti paras tapa kokea Kemiönsaaret (melomisen ohella). Vuokraa...

Från 25,00 €

Varaa
Från 15,00 €

Pyöräkärry

Pyöräkärryllä lapset tai tavarat kulkevat helposti pyörän mukana

Från 15,00 €

Boka

NaturEffect tekee laadukasta ympäristökasvatusta ja -neuvontaa. Uskomme, että ympäristökasvatus on tehokkain keino paikallisten sekä globaalien ympäristöongelmien ratkaisemiseksi. Tämän vuoksi ympäristökasvattajillamme on yli kymmenen vuoden ajalta kokemusta alalta ja työtehtävien kirjo on vuosien saatossa ollut erittäin monipuolinen.

0,00 €

Ympäristökasvatus ja -neuvonta

NaturEffect tekee laadukasta ympäristökasvatusta ja -neuvontaa. Uskomme, että ympäristökasvatus on tehokkain keino paikallisten sekä globaalien...

0,00 €

Boka