Go to content
From 15,00 € / 12 h
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

NaturEffect info@natureffect.fi +358 (0)407700065 Company id: 2880374-5 Merchant terms

Laadukkaat vuokrapyörät lyhempään ja pidempään käyttöön NaturEffectilta. Pyöräily on varmasti paras tapa kokea Kemiönsaaret (melomisen ohella). Vuokraa pyörä koko perheelle NaturEffectiltä ja koe huikea pyöräilyreitistö Rannikkoreitti (rannikkoreitti.fi, kartta alla).

Pyöriä on vuokrattavana neljä aikuisten pyörää ja yksi lasten pyörä ja ne voi vuokrata enintään kahdeksi viikoksi kerralla. Mikäli tarvitset isomman määrän pyöriä tai pidemmäksi aikaa, niin sekin järjestyy, ota yhteys info@natureffect.fi.

Lastenpyöriä on yksi, "maailman paras lastenpyörä" Islabikes Beinn 20 s. Tämä on 7-vaihteinen ja käsijarrullinen pyörä viisivuotiaista ylöspäin. Pyörä on erittäin kevyt ja helppo ohjata.

Lyörän vuokraan sisältyy:
- kypärä
- lukko

HUOM! Pyörät ovat vuokrattavissa Taalintehtaalta. Pyörät voidaan myös tuoda tai noutaa halutuun paikkaan / halutusta paikasta. Hinta kuljetukselle 1,5€/km, laskutetaan erikseen. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä "Lisätietoja" -kentässä, mikäli haluat pyörät toimitettavan/haettavan jostain muualta kuin Taalintehtaalta.

Rannikkoreitti

Rannikkoreitti kulkee rannikkoa seuraillen merellisissä saaristomaisemissa.Matkan varrella on idyllisisiä ruukki- ja rannikkokyliä sekä paljon nähtävää, tekemistä ja hyvät majoitus ja ravintolapalvelut. Reitin varrella on myös uskomattomat kolme eri kansallispuistoa (Saaristomeri, Teijo ja Tammisaaren saaristo).

Reitti on kyltitetty koko matkalta ja siihen on ladattavissa reittikartta sähköisesti vaikkapa puhelimeen. Koko reitillä on pituutta reilu 150 km, mutta erityisesti Kemiönsaarilla voit tehdä erikokoisia rengasreittejä. Osa matkasta tehdään meriteitse Hangon ja Kasnäsin välillä. Merireitillä voit tutustua Bengtskärin majakkaan tai Örön linnakesaareen.