KESÄLLÄ 2023 SKYTENT ECOCAMPIT VARATTAVISSA VAIN ROSALASTA (Somateria & Strix)

*****

SKYTENT ECOCAMP

Skytent Ecocamp on Tentsile Experience Camp, on elämyksellinen ja ympäristöystävällinen majoitus Saaristomerellä Kemiönsaarella yhteensä neljässä erilaisessa paikassa ruukkikylältä kartanoihin ja Saaristomeren erämaiseen rauhaan. Tämä on varmasti elämyksellisin majoitus Kemiönsaarella.

Skytent Ecocamp on telttamajoitusta korkealla laadulla. Puihin kiinnitettävät leijuvat Tentsile-teltat maailman kauneimmassa saaristossa kaukana valo- ja äänisaasteesta ovat elämys kenelle tahansa. Skytent on kokonaisuus, jossa on valmiina kaikki tarpeellinen asiakkaalle ja taatusti syvällinen luontoelämys.

Skytent Ecocamp on varattavissa neljässä upeassa luonto- ja kulttuurikohteessa maailman kauneimmassa saaristossa Kemiönsaarella. Ecocampit sijaitsevat kauniissa, rauhallisissa ja luonnontilaisissa kohteissa, joista ei ole pitkä kävelymatka muiden palveluiden luokse. Kaikki Ecocampit ovat erinomaisia kohteita mielenkiintoisen luontonsa ja kulttuurinähtävyyksiensä puolesta.

NaturEffectillä on kaksi erilaista Skytent Ecocampia Kemiönsaaren eteläosissa:

1. Skytent Ecocamp Taalintehdas: Ruukkikylän uniikki kulttuuri ja intiimi luonne. Ecocamp on Ison masuunijärven rannalla Taalintehtaan ruukkikylän välittömässä läheisyydessä.

2. Skytent Ecocamp Rosala: Viikinkejä ja idyllinen saaristokylä. Rosalan Sebbholmen Ecocamp sijaitsee upeissa ulkosaariston maisemissa.

Kaikkiin Skytent Ecocamp-tuotteisiin sisältyy:
- Tentsile-teltta ja makuulaveri
- makuupussi ja lakana
- makuualusta
- tyyny
- pyyhe
- otsalamppu
- korvatulpat ja silmälaput
- juomavesikanisteri
- lukko telttaan

Lisämaksusta asiakas voi vuokrata NaturEffectiltä seuraavia tuotteita:
- ruoanlaittovälineet
- aurinkokennolaturin laitteille
- retkisuihkuteltan
- retkikäymälä
- polkupyörän laukkuineen
- matkalaukkusäilytyksen
- kiikarit
- kuivapussit
- seinät Tentsile lisäkerroksen

Kaikkiin kohteisiin voi vuokrata itselleen leirin yhteyteen retkisuihkuteltan sekä -käymälän NaturEffectiltä. Söderlångvikissä nämä sisältyvät hintaan. Monissa kohteissa voi myös vuokrata saunan ulkopuoliselta yrittäjältä.

YMPÄRISTÖVASTUULLISUUS NaturEffect on ympäristövastuullinen yritys, jonka tavoitteena on toteuttaa kaikki toimintonsa ympäristöystävällisesti ja ympäristön puolesta.

NaturEffect kannustaa sekä ohjeistaa kaikkia asiakkaitaan kestävään luontomatkailuun. Skytent Ecocampin yhteydessä opastetaan kestävään luontomatkailuun sekä kerrotaan paikallisen luonnon erityispiirteistä.

NaturEffect lahjoittaa 5% Skytent Ecocamp tuotosta luonnosuojeluun yhdistysten kautta. NaturEffect haluaa suojella erityisesti puita ja metsiä ja siksi luonnonsuojelukohteemme ovat metsien suojelua edistävä Luonnoperintösäätiö sekä mm. ympäristökasvatus- ja metsien suojeluatyötä tekevä lasten ja nuorten ympäristöjärjestö Luonto-Liitto. Lisäksi Tentsile lahjoittaa jokaisesta ostetusta Tentsile-teltasta 20 uutta puuta istutettavaksi globaalin metsäkadon estämiseksi.

LUE LISÄÄ NATUREFFECTIN YMPÄRISTÖVASTUULLISUUDESTA TÄÄLTÄ

Saaristomeri on Etelä-Suomen upein luontokohde ja maailman kaunein ja suurin saaristo. Saaristomerellä on koko eteläisen Suomen vähiten valo- ja äänisaatetta. Säilytetään se sellaisena kaikille nautittavaksi! Tähtitaivas-kuva on otettu Skytent Ecocamp Högsårasta.