Gå till innehåll
Sebbholmen Tentsile Strix
Från 110,00 € / d
Välj ett datum för att se närmare prissättning.

Optioner

Säljare

Rosala Vikingacentruminfo@rosala.fi+358 40 218 2960Organisationsnummer:2167549-6Handelsvillkor
Sebbholmen EcoCampHusdjur tillåtet

Sebbholmen EcoCamp

Sebbholmen erbjuder unik inkvartering i små stugor och Tentsile trädtält i Åbolands yttre skärgård i Sydvästra Finland. Vandra på hjortstigar under knotiga tallar och andas in skogens rena och väldoftande luft. Mellan träden skymtande havet kallar dig att gå ner till stranden. Du kan vada och simma, paddla med en kanot eller ro ut och meta en stund. Somna in till vindens sus i ett tält som hänger i träden, och vakna på morgonen till ett hänförande skogslandskap.

Tentsile-boende

Sebbholmens Tentsile-tält passar upp till tre personer. Tältet är färdigt uppstält och utrustning för natten, dvs sovsäckar, sovsäckslakan, kuddar och liggunderlag, väntar på dig i tältet. Det finns en gemensam grillplats, utedass och strandbastu på området. Bastun är avgiftsbelagd.

Receptionen finns i Rosala Vikingacentrum, och tältet är tillgänglig från kl 15.00. Utcheckning är senast kl 12.00. Vänligen kontakta oss i god tid för att ordna din ankomsttid, om receptionen inte är öppen för din planerade ankomsttid.

Tältets grundpris är 110,00 euro / dygn inklusive boende för en person. Grundpriset för en hel vecka är 450,00 euro.

Väderreservation. Vid storm/åska kan vi inom ramen av bokningslägen ordna annat boende i Rosala.

Läget

Sebbholmen EcoCamp ligger på den vackra ön Rosala i Kimitoöns kommun, nära Skärgårdhavets nationalpark och ett stenkast från fiskarbyn Rosala med anor från vikingatiden. Tidtabellen för den gratis förbindelsebåten M/S Aurora finns här, och information om gästbryggor här. Du kan förstås också t.ex paddla, cykla eller promenera till Sebbholmen.

I Rosala Vikingacentrum finns möjlighet att njuta frukost, lunch och middag under sommarmånaderna. Där kan du också bekanta dig med vikingabyn, utställningar om vikingatiden och prova på olika aktiviteter. Du kan även göra en dagsutflykt till Bengtskärs fyr från Rosala på sommaren. Du hittar information om Hitis och Rosalas övriga tjänster i Byastig-broschyren, och tips om hela Kimitoön på Visit Kimitoön.