Gå till innehåll
Miesten vuokrapyörät
Från 25,00 € / 12 h
Välj ett datum för att se närmare prissättning.

Säljare

NaturEffectinfo@natureffect.fi+358 (0)407700065Organisationsnummer:2880374-5Handelsvillkor

Kesän 2022 ajan kajakit varattavissa vain yhteydenotolla: info@natureffect.fi

Laadukkaat vuokrapyörät lyhempään ja pidempään käyttöön NaturEffectilta. Pyöräily on varmasti paras tapa kokea Kemiönsaaret (melomisen ohella). Vuokraa pyörä NaturEffectiltä ja koe huikea pyöräilyreitistö Rannikkoreitti (rannikkoreitti.fi, kartta alla).

NaturEffect tarjoaa myös pyöräilyopastuksia, joilla pääset oppaan kanssa näkemään Kemiönsaarten salaiset helmet.

NaturEffect vuokraa laadukkaita ja huollettuja hybridipyöriä, joilla pääset kulkemaan kevyesti niin maantiellä kuin poluillakin. Pyöriä on vuokrattavana neljä aikuisten pyörää ja yksi lasten pyörä ja ne voi vuokrata enintään kahdeksi viikoksi kerralla. Mikäli tarvitset isomman määrän pyöriä tai pidemmäksi aikaa, niin sekin järjestyy, ota yhteys info@natureffect.fi.

Pyörät ovat 21-vaihteiset hybridipyörät.

Pyörien vuokraan sisältyy:
- kypärä
- vesipullo
- pyörälaukut
- pieni korjaussetti ja pumppu
- kartta
- lukko

HUOM! Pyörät ovat vuokrattavissa Taalintehtaalta. Pyörät voidaan myös tuoda tai noutaa halutuun paikkaan / halutusta paikasta. Hinta kuljetukselle 1,5€/km, laskutetaan erikseen. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä "Lisätietoja" -kentässä, mikäli haluat pyörät toimitettavan/haettavan jostain muualta kuin Taalintehtaalta.

Rannikkoreitti

Rannikkoreitti kulkee rannikkoa seuraillen merellisissä saaristomaisemissa.Matkan varrella on idyllisisiä ruukki- ja rannikkokyliä sekä paljon nähtävää, tekemistä ja hyvät majoitus ja ravintolapalvelut. Reitin varrella on myös uskomattomat kolme eri kansallispuistoa (Saaristomeri, Teijo ja Tammisaaren saaristo).

Reitti on kyltitetty koko matkalta ja siihen on ladattavissa reittikartta sähköisesti vaikkapa puhelimeen. Koko reitillä on pituutta reilu 150 km, mutta erityisesti Kemiönsaarilla voit tehdä erikokoisia rengasreittejä. Osa matkasta tehdään meriteitse Hangon ja Kasnäsin välillä. Merireitillä voit tutustua Bengtskärin majakkaan tai Örön linnakesaareen.